Cum puteți susține

A. Persoane juridice

Dacă doriți să deveniți finanțatori sau sponsori, vă rugăm să luați în considerare faptul că platforma Valori românești nu poate accepta resurse decât de la organizații care îndeplinesc următoarele condiții:

  1. Să nu lezeze grav valori etice
  2. Să nu fi prejudiciat grav valori naționale
  3. Să nu fi adus prejudicii grave la adresa tinerilor sau a intereselor lor prin activitățile lor din ultimii 10 ani
  4. Să nu desfășoare activități prin care să aducă prejudicii semnificative și necompensate mediului înconjurător

Dacă îndepliniți aceste condiții, vă invităm să ne susțineți  – ne simțim deosebit de onorați să ne asociem eforturile  pentru promovarea valorilor românești!

 

B. Persoane fizice

În calitate de persoană fizică, vă invităm să contribuiți la dezvoltarea platformei după propria conștiință. Contribuțiile Dvs., chiar mici cantitativ, reunite cu alte altora, pot produce efecte uriașe. Până la urmă și oceanul este făcut din stropi.

 

Vă mulțumim pentru contribuția Dvs. și vă invităm să ne susțineți sub orice formă considerați că este util pentru platformă și totodată oportun pentru Dvs.:

  • Pentru contribuții financiare, vă stăm la dispoziție cu următoarele conturi (Banca Comercială Română):

IBAN RON RO73RNCB0106149454930001

IBAN EURO RO46RNCB0106149454930002

IBAN USD RO89RNCB0106149454930004

Notă: Dacă doriți să faceți donație anonimă, vă rugăm să precizați scopul: “pentru  platforma Valori românești”

  • Pentru implicarea Dvs. cu  resurse materiale (tehnologii, utilități, bunuri, produse de papetărie și birotică, produse de nutriție, wellness și/ sau protocol  etc.) sau servicii, vă invităm să o contactați pe colega noastră, Alexandra Cotae, coordonatoarea platformei, la adresa de e-mail: valori@mcb-institute.org sau la telefon +4 0752 766 875.