Georgia Moraru

Georgia MoraruGeorgia Moraru este  absolventă a Facultăţii de Teatru şi Televiziune, care învaţă mereu, prin proiecte personale, să‑şi dezvolte abilităţile de videograf, fotograf, scenarist şi nu în ultimul rând, de regizor. Categoric, ceea ce a învăţat în facultate o ajută să aibă o bază în ceea ce vrea să realizeze în viitor.

Cel mai important proiect al ei de până acum a fost cu siguranţă licenţa scrisă cu titlul Religiozitate şi rugăciune în noul cinema românesc şi filmul A de la Ana‑Maria. În timpul liber, voluntariază la festivaluri de film, teatru şi muzică cum ar fi Festivalul Internaţional de Film Transilvania, Comedy Cluj, Temp’s D’images sau Festivalul Filmului Francez, unde lucrează ca critic de film, fotograf şi videograf.

În paralel şi în prezent e proaspătă absolventă a Facultății de Litere, secţia Literatură universală şi comparată – Limba şi literatura engleză, facultate care a învăţat‑o să citească altfel, să scrie şi să analizeze literatura ca un comparatist, în speţă. Îi place să scrie, să caute modele în afara ei şi să descopere căi noi de urmat, aşa că e deschisă mai multor posibilităţi de carieră în domeniile pe care le‑a studiat şi le studiază.

În scris se exprimă cel mai bine, e liberă şi poate să creeze, astfel, lumi şi personaje inedite. Adoră invenţia, dar o inspiră mereu realitatea înconjurătoare, îi place să fie ancorată în ea şi în acest sens observă mereu şi se implică cu nevoia de a afla, de a ştii.

Crede în realism ca mod de a căuta moduri noi de expresie la fel cum fantezia ne duce departe şi ne arată că există posibilitatea de a visa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *