Alexandra Cotae

dav

Alexandra Cotae este Cercetător Științific, President & CEO la Multicultural Business Institute. Absolventă a Facultății de Istorie și Filosofie și respectiv a masterului de Administrare și Comunicare Internațională în Afaceri, de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (ambele din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”) a continuat cariera academică în cadrul Universității Tehnice, la Departamentul de Management și Inginerie Economică, derulând un program de cercetare doctorală cu tema „Aspecte ale inovării în managementul tehnologiilor medicale avansate din perspectivă multiculturală.” 

Personalitate multilaterală, Alexandra a realizat până în prezent un portofoliu de activitate impresionant, cuprinzând zeci de programe profesionale, culturale, științifice, economice și sociale, iar ca antreprenor social a reușit crearea mai multor organizații și platforme destinate promovării tinerilor și valorii acestora,  în parteneriat cu numeroase personalități, instituții și organizații private de prestigiu din mediul economic, diplomatic, academic, social și cultural.

Alexandra este autoare a mai multor lucrări științifice și profesionale valoroase, între care amintim operele:

  1. Indian Business Vision (volum de unic autor, acreditat CNCSIS, Ed. Limes 2017, Seria Multiculturalism)
  2. Femeia în societatea românească din Transilvania: între cariera profesională și viața de familie (volum de unic autor, acreditat CNCSIS, Ed. Limes 2017, Seria Istorie. Civilizații. Tradiții),
  3. Multiculturalism și globalizare în societatea contemporană (volum de unic autor, acreditat CNCSIS, Ed. Limes, 2019, Seria Economie și Mediul de Afaceri)
  4. Cultural Intelligence and other new perspectives in a multicultural world (volum de coautorat, Ed. Napoca Star, 2020,  acreditat academic în Seria Multiculturalism)
  5. Valori democratice în mediul de afaceri  (volum de coautorat, Ed. Ecou Transilvan, 2019, acreditat academic în Seria Economie și Mediul de Afaceri)
  6. Instrumente și metode în modelarea imaginarului colectiv (volum de coautorat, Ed. Ecou Transilvan, 2019, acreditat academic, Seria Dezvoltare Umană – Antropologie)
  7. Mecanisme sociale implicate în dezvoltarea potențialului uman (volum de coautorat, Ed. Napoca Star, 2018, acreditat profesional în Seria Dezvoltare Umană – Psihologie),
  8. Istorie și memorie multiculturală în an centenar la români (volum de unic autor, Ed. Napoca Star, 2019, acreditat academic, în  Seria Multiculturalism)
  9. Modele la școala vieții (volum de coautorat, Ed. Napoca Star, 2018, acreditat cultural în seria Dezvoltare Umană)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *