Tatiana Larisa Costaș

Tatiana Larisa CostașTatiana Larisa Costaș, originară din Bihor, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”. Ceea ce a determinat-o să aleagă aceste studii universitare, a fost dorinţa de a trăi într-o societate mai bună din toate punctele de vedere.
Dezvoltarea sa ca om şi profesionist, s-a conturat în ultimii ani, prin participarea la diverse cursuri şi workshop-uri în domeniul organizatoric.
D-ra Tatiana Costaş, s-a alăturat Institutului nostru cu ţelul de a-şi dezvolta aptitudinile si de a-şi întări cunoştinţele dobândite pe parcursul studiilor universitare. Activând în departamentul Resurse Umane, prin dăruire și profesionalism, Tatiana a reușit în foarte scurt timp, ca un adevărat ambasador al valorilor românești, să contribuie la fidelizarea bunelor relații dintre Institut și mediul universitar clujean, uniți de țelul comun al descoperirii și promovării oamenilor creatori.

În calitate de coordonatoare a procedurilor de marketing personal și marketing al valorii, datorită pasiunii pentru condiția umană și dezvoltarea pro-fesională a tinerilor, Tatiana a contribuit cu mare suc-ces la promovarea a zeci de proaspeți absolvenți de studii unviersitare, prin punerea în valoare a persoanei și operei acestora.
Ca cercetător ştiinţific a elaborat materiale cu profil interdisciplinar, la interfața dintre binele public și interesul privat, precum prezenta lucrare şi articolul „Consideraţii asupra interesului comunităţii în materia dreptului de proprietate publică”. din Seria Economie şi Mediul de Afaceri, a Institutului nostru.
Tatiana aspiră să ducă pe culmi tot mai înalte dezvoltarea sa ca profesionist în domeniul resurselor umane, unde cunoştinţele juridice și cele de psihologie să poată fi împletite armonios și aplicate direct în interesul mutual al organizațiilor și angajaților acestora. Ceea ce o recomandă pentru acest domeniu sunt aptitudinile personale dezvoltate de comunicare, conştiinciozitatea de care dă dovadă în acţiunile între-prinse, pasiunea pentru analiza comportamentelor și devotamentul față de progresul permanent al ființei și condiției umane.

Colegă și prietenă deopotrivă, Tatiana Costaș face cinste întregii noastre echipe a Institutului, deopotrivă prin activitatea și personalitatea sa, precum și prin aspiraţiile de a se manifesta ca un membru mereu pro-activ al comunităţii umane. Ne onorează prin prezența și dedicația constantă de a deveni una dintre pietrele de temelie ale construcţiei viitorului noilor generaţii, un lider în demersul acestora câtre culmi tot mai înalte de progres și dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *