Milan Zetocha

Omul creator, precum pomul roditor, se cunosc după florile și fructele lor. Pe cât de frumoase și înmiresmate sunt primele în anotimpul tinereții, pe atât vor fi de îmbelșugate și savuroase vor fi celelalte în anotimpul culesului.

Milan Zetocha, autorul, colegul și prietenul nostru, pe care avem plăcerea să îl prezentăm astăzi societății românești,  a ajuns cu prinos de relevanță în anotimpul rodirii, delectându-ne atât pe noi cât și, suntem convinși, pe dumneavoastrâ cu o primă mostră din fructele ființei, pasiunii și expertizei sale.

Deși de origine slovacă, s-a născut și a copilărit în România, într-o localitate din județul Bihor, cu populație preponderent de etnici slovaci, fiind el însuși o dovadă vie a unui fericit sincretism multicultural realizat în mod optim în spațiul carpatic, transilvănean.

Absolvind cursurile Facultăţii de Protecţia mediului (de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, din Cluj-Napoca) și urmând astfel chemarea uneia dintre marile pasiuni descoperite încă din copilărie, Milan s-a specializat la finalizarea studiilor în domeniul controlului şi expertizei produselor alimentare.

Perioada înfloririi lui ca profesionist a fost încărcată cu o multitudine de diplome, rezultat al multiplelor sesiuni de formare si dezvoltare profesională, în ţară sau străinătate, între care amintim în trecere: “Auditor intern pentru laboratoare de încercări şi etalonări conform standardelor ISO 17025:2005 şi ISO 19011:2011”; “Dangerous Goods Regulations (DGR) – Initial –Category 6”; Regulamentele REACH & CLP – Cerinţe legislative şi practice pentru utilizatorii din aval”; “After sales service”.

Dezvoltarea sa profesională a urmat apoi diverse alte etape, cu un profil multidisciplinar, integrând activități dint-o varietate de domenii, între care: comercial, producție alimentară, inginerie, management, dezvoltare-inovare științifică și tehonlogică, lidership, control și audit (etc), dezvoltând programe și derulând activități creatoare de bunuri și servicii, în parteneriat cu instituții academice și cu firme sau alte organizații private, atât în România cât și în Statele Unite ale Americii.

Mereu un aspirant către cote tot mai înalte de expertiză, profesionalism și dezvoltare personală, dornic totodată de a împărtăși lumii roadele pasiunii, dedicației și efortului propriu, inginerul, exploratorul, omul Milan Zetocha s-a alăturat în ultimul an, Institutului nostru, onorându-ne cu prezența sa ca persoană, impresionându-ne prin prestanța ca specialist și oferindu-ne bucuria de a celebra împreună diversitatea unei echipe transdisciplinare, unite într-un țel comun: acela de a dărui societății umane roadele valorice ale oamenilor creatori.

 .

One Reply to “Milan Zetocha”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *