Mihai Negustor

Mihai Negustor activează ca Cercetător Științific Senior la Multicultural Business Institute din Cluj-Napoca și ca Cercetător în cadrul Programului doctoral al Școlii de Istorie. Civilizație. Cultură, a Universității „Babeș-Bolyai”.

Personalitate multilaterală, pasionată de complexele fațete ale condiției umane, Mihai a dobândit mai multe specializări de-a lungul carierei, între care le reținem cu prioritate pe cele de sociolog, antropolog și jurist, licențiat al Facultății de Sociologie (2014) și al Departamentului de Antropologie Istorică al Facultății de Istorie și Filosofie (2016) – ambele din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napocaprecum și al Facultății de Drept din cadrul Universității „Dimitrie Cantemir” din București.

Mihai este autor a numeroase programe de cercetare științifică, articole și studii academice (din domeniile: sociologie, psihologie, antropologie istorică, criminologie, drept administrativ,) precum și a 3 cărți de specialitate (de unic autor) acreditate academic:

  1. Societatea și omul: despre cauzele delincvenței în Transilvania perioadei 1918-1940 – Editura Napoca Star, 2018, acreditată academic în Seria Dezvoltare Umană (antropologie) a Multicultural Business Institute
  1. Elemente de sociologie juridică privind devianța juvenilă – Editura Napoca Star, 2018, acreditată academic în Seria Dezvoltare Comunitară a Multicultural Business Institute
  2. Aspecte procedurale ale anulării actului juridic administrativ – Editura Limes, 2018, volum de unic autor acreditat CNCSIS în Seria Juridică a Multicultural Business Institute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *