Laura Adriana Pintilie

Laura Adriana Pintilie este Junior Researcher la Multicultural Business Institute, studentă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, desfășurând în prezent programe de cercetare cu specific juridic și tehnologic. Contactul cu lumea juridică a făcut posibilă întâlnirea între Laura și dreptul tehnologic, fapt ce a dat naștere unei pasiuni, înclinații vii cu privire la acest domeniu.  Este totodată autoarea mai multor articole pe teme juridice, cu precădere privind protecția datelor informatice. Pe lângă redactarea de creații eseistice, Laura cochetează deopotrivă cu voluntariatul în cadrul organizațiilor nonguvernamentale care se ocupă cu soluționarea diverselor disfuncționalități ale sistemului de administrație publică locală și de inițierea diferitelor campanii de ajutorare.

Laura este co-autoare a mai multor lucrări profesionale și academice, dintre care reținem cu prioritate următoarele volume:

„Demnitate și moralitate în actul de justiție” –  Editura Napoca Star, 2018, acreditat academic în Seria Dezvoltare Umană (Etică)  a Multicultural Business Institute.

„Mecanisme sociale implicate în dezvoltarea potențialului uman” – Editura Napoca Star, 2018, acreditat profesional în Seria Dezvoltare Umană – Psihologie, a Multicultural Business Institute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *